Sponsorlar



EkleBunu Sosyal paylaşım Butonu

Bir Şarkısın Sen 15.Bölüm 25 Temmuz



Hazırladığı birbirinden güzel şarkılarla muhteşem bir geceye imza atan minik yıldızın, sevilen sanatçılarla yaptığı düetler geceye ayrı bir renk katıyor.
Sezen Aksu'nun unutulmaz parçası 'Onu alma beni al'ı, Hepsi Grubu'yla beraber seslendiren Berna'nın mutluluğu gözlerinden okunuyor.
Neşeli Rumeli türküsü 'Osman Aga'da fındık kurdu'na eşlik eden sanatçı Sami oluyor.
Kanto kraliçesi Nurhan Damcıoğlu ise, 'Oy dingala dingala' adlı eserde fındık kurduyla oldukça eğlenceli dakikalar yaşıyor.
'Tamba tumba esmer bomba' adlı unutulmaz şarkıda ise, Yeşilçam'ın dev ismi Belkıs Özener Berna'yla aynı sahneyi paylaşıyor.
Berna 'Sevda yüklü kervanlar' adlı şarkıyı söylerken sahneye gelen sürpriz isim ise Mine Koşan oluyor.
Bu muhteşem gecede ayrıca; 'Evreşe yolları dar', 'İmkansız aşk' ve 'Çile bülbülüm çile' gibi pek çok sevilen parça, fındık kurdu Berna tarafından seslendiriliyor.

Sunuculuğunu, yılların usta sanatçısı, sesiyle müziğe büyük yorum katan EROL EVGİN ve ekranların vazgeçilmez sunucusu PINAR ALTUĞ'UN üstlendiği "BİR ŞARKISIN SEN" atv ekranlarında'...

14.Bölüm 18 Temmuz İzle

1.Part


2.Part


3.Part


4.Part


5.Part


6.Part

Bir Şarkısın Sen 14.Bölüm 18 Temmuz



Şebnem'in, hazırladığı birbirinden güzel Türkçe ve İngilizce parçaları, olağanüstü sesiyle yorumladığı gecede, pek çok sevilen sanatçı da ona eşlik ediyor.

Şebnem, 'Aşk çiçeği' adlı parçada sevilen sanatçı Özgün'le düet yaparken; 'Bütün gece' adlı parçada minik yıldıza Betül Demir eşlik ediyor.

Programın sürpriz konuklarından Yeşim Salkım ile Şebnem'in beraber söylediği 'Deli mavi' şarkısı ise büyük beğeni topluyor.

Şebnem, son yılların sevilen şarkılarından 'Çilek'i seslendirirken stüdyoya gelen sürpriz isim Berksan oluyor.

Türkçe parçalarda olduğu kadar İngilizce parçalarda da izleyenlerden tam not alan Şebnem, 'I will always love you' adlı şarkıyı söylerken sahnede gerçekleşen özel gösteri izleyenleri adeta büyülüyor. Dünyaca ünlü performans sanatçısı Erica Lemay'ın havada yaptığı muhteşem gösteri nefesleri kesiyor.

Programda ayrıca; 'Ayrılmam', 'Unchain my heart' ve 'Yaz yaz yaz' gibi pek çok sevilen parça, harika kız Şebnem tarafından seslendiriliyor.

Sunuculuğunu, yılların usta sanatçısı, sesiyle müziğe büyük yorum katan EROL EVGİN ve ekranların vazgeçilmez sunucusu PINAR ALTUĞ'UN üstlendiği "BİR ŞARKISIN SEN" atv ekranlarında...

Alişan & Muhammed Şahin Korkmaz - Ah Le Yar



Alişan - Yozgat Sürmelisi



Muhammed Şahin Korkmaz - Kolbastı

Muhammed Şahin Korkmaz - Keskin Bıçak

Mustafa Keser - Aklımda Fikrimde Hep Sen Varsın



Mustafa Keser & Muhammed Şahin Korkmaz - Gözleri Fettan Güzel

Muhammed Şahin Korkmaz - Deli Gönül - Erbedaş



Selami Şahin - Özledim


Selami Şahin // Muhammed Şahin Korkmaz - Seni Sevmediğim Yalan (Düet)

Muhammed Şahin Korkmaz - Harman Yeri Sürseler



Muhammed Şahin Korkmaz- Türkü Potpori



Bir Şarkısın Sen 13.Bölüm 11 Temmuz



Son 50 yılın en sevilen Türkçe parçaları, tüm Türkiye genelinde yapılan elemeler sonucu seçilen 20 muhteşem sesli çocuk tarafından seslendiriliyor.
30 kişilik dev bir orkestra çocuk yıldızlara eşlik ediyor, her hafta 4 ünlü konuk, sohbetleri ve şarkılarıyla unutulmaz gala gecelerine damgasını vuruyor.

Sunuculuğunu, yılların usta sanatçısı, sesiyle müziğe büyük yorum katan EROL EVGİN ve ekranların vazgeçilmez sunucusu PINAR ALTUĞ'UN üstlendiği "BİR ŞARKISIN SEN" atv ekranlarında...

Bir Şarkısın Sen Yarışması 12. Bölüm 4 Temmuz




İbrahim Tatlıses şakılarının piri, minik dev yıldız Mehmet Daş ile; Dönülmez akşamın ufkundayız, Kemancı, Anne, Tanrım beni baştan yarat gibi zor şarkıların kraliçesi Aycan Çelikin özel bölümü sürprizlerle dolu!

Her iki yıldızın da kendi türlerinin en sevilen şarkılarını söylediği gecede, usta sanatçılar da onlara eşlik ediyor.

Aycan Çelikin Sensizlik haram bana adlı şarkıda, Ufuk Yıldırımla yaptığı düet büyük beğeni toplarken; Söyleme adlı şarkıda Mehmet Daşa, Bülent Serttaş eşlik ediyor.

Emre Altuğun, Gidecek yerim mi var adlı parçasını Aycanla beraber seslendirdiği gecede; Erol Evgin ve Emre Altuğun Bir de bana sor adlı parçada yaptıkları düet ise seyircilerden büyük ilgi görüyor.

Mehmet Daşın hazırladığı Küstüm şarkısında ona eşlik eden Latif Doğan ise gecenin bir diğer sürpriz konuğu oluyor.

Programda ayrıca; Beni benden alırsan, Ah İstanbul İstanbul olalı, Pala Remzi, Lale devri, Doktor, Ağrı Dağın eteğinde, Kop gel günahlarından gibi pek çok sevilen şarkı ve türkü, minik yıldızlar Aycan Çelik ve Mehmet Daş tarafından seslendiriliyor.

Muhammed Şahin Korkmaz - İbrahim Tatlıses Potbori


Bir Şarkısın Sen Çocukları - İbrahim Tatlıses Düeti Urfanın Etrafı


Mehmet Daş - İbrahim Tatlıses Bir Kulunu Çok Sevdim


Miraç Çağla - Gitme Durnam


Aycan Çelik İtirazım Var


Şebnem Keskin - Zerrin Özer Gönül


Melek Aleyna Büyükçınar Funda Arar Silemezler

Murat Turan Parsel Parsel

Görkem Aydanarığ - Funda Arar Haberin Varmı


Berkan Taşkın Kan Ve Gül