Sponsorlar



EkleBunu Sosyal paylaşım Butonu

Bir Şarkısın Sen 14.Bölüm 18 Temmuz



Şebnem'in, hazırladığı birbirinden güzel Türkçe ve İngilizce parçaları, olağanüstü sesiyle yorumladığı gecede, pek çok sevilen sanatçı da ona eşlik ediyor.

Şebnem, 'Aşk çiçeği' adlı parçada sevilen sanatçı Özgün'le düet yaparken; 'Bütün gece' adlı parçada minik yıldıza Betül Demir eşlik ediyor.

Programın sürpriz konuklarından Yeşim Salkım ile Şebnem'in beraber söylediği 'Deli mavi' şarkısı ise büyük beğeni topluyor.

Şebnem, son yılların sevilen şarkılarından 'Çilek'i seslendirirken stüdyoya gelen sürpriz isim Berksan oluyor.

Türkçe parçalarda olduğu kadar İngilizce parçalarda da izleyenlerden tam not alan Şebnem, 'I will always love you' adlı şarkıyı söylerken sahnede gerçekleşen özel gösteri izleyenleri adeta büyülüyor. Dünyaca ünlü performans sanatçısı Erica Lemay'ın havada yaptığı muhteşem gösteri nefesleri kesiyor.

Programda ayrıca; 'Ayrılmam', 'Unchain my heart' ve 'Yaz yaz yaz' gibi pek çok sevilen parça, harika kız Şebnem tarafından seslendiriliyor.

Sunuculuğunu, yılların usta sanatçısı, sesiyle müziğe büyük yorum katan EROL EVGİN ve ekranların vazgeçilmez sunucusu PINAR ALTUĞ'UN üstlendiği "BİR ŞARKISIN SEN" atv ekranlarında...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder