Sponsorlar



EkleBunu Sosyal paylaşım Butonu

Bir Şarkısın Sen Yarışması 6. Bölüm 23 Mayıs Izle - Seyret - Bilgi

6. Bölüm Fragmanı



Son 50 yılın en sevilen Türkçe parçaları, tüm Türkiye genelinde yapılan elemeler sonucu seçilen 20 muhteşem sesli çocuk tarafından seslendiriliyor.
30 kişilik dev bir orkestra çocuk yıldızlara eşlik ediyor, her hafta 4 ünlü konuk, sohbetleri ve şarkılarıyla unutulmaz gala gecelerine damgasını vuruyor.

Sunuculuğunu, yılların usta sanatçısı, sesiyle müziğe büyük yorum katan EROL EVGİN ve ekranların vazgeçilmez sunucusu PINAR ALTUĞ'UN üstlendiği "BİR ŞARKISIN SEN" atv ekranlarında...



PROGRAM ÖZETİ:

“Bir Şarkısın Sen”in yeni bölümünde, Türk müziğinin efsane isimlerinden Nil Burak ve Selçuk Ural, minik yıldızlarla aynı sahneyi paylaşırken; Hakkı Devrim ve Haldun Dormen, tatlı sohbetleri ve yorumlarıyla geceye renk katıyor.

Mucize sesli çocuklar, hazırladıkları muhteşem parçalarla, her zamanki gibi izleyenleri büyülemeye devam ediyor!

Unutulmaz kantoları, kendine has dansları ve sevimli tavırlarıyla tüm Türkiye’yi kendine hayran bırakan “Fındık Kurdu Berna”nın yorumladığı “Bir Fincan Kahve” adlı parça büyük beğeni toplarken; “Bir Şarkısın Sen”in en minik yıldızlarından oluşan koronun seslendirdiği “Sev Kardeşim” adlı şarkı izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Olağanüstü sesi ve muhteşem yorumuyla adından sıkça söz ettiren “Harika Kız Şebnem”, önce “Arapsaçı” adlı parçayla izleyenleri çok eskilere götürüyor; ardından Frank Sinatra ile özdeşleşen “My Way” adlı şarkıyı kendine has yorumuyla kusursuz seslendiriyor.

Türkülerin yatağından, Şanlıurfa’dan gelen minik yıldız Şahin, okuduğu türkü ve uzun havalarla yürekleri dağlarken; hazırladığı Türk Sanat Müziği eseri “Kara bulutları kaldır aradan” ile de başarısının sadece türkülerle sınırlı olmadığı kanıtlıyor.

Programın bu haftaki bölümüne konuk olarak katılan, doğuştan görme engelli Ömer ve Mizgin kardeşlerin, bağlama çalarak söyledikleri duygu yüklü türküleri ve hafızalarda yer eden hikayeleri, izleyenleri gözyaşlarına boğuyor.

Sevinç ve gözyaşının birbirine karıştığı programda ayrıca; “Kim Arar Seni”, “Çöpçüler”, “Halkalı Şeker”, Karadeniz türkülerinden oluşan “Potpori”, “Nasıl Geçti Habersiz”, “Kimbilir”, “Gülpembe”, “İşte Gidiyorum

Çeşm-i Siyahım”, “Merak Etme Sen”, “Urfa’ya Paşa Geldi”, “Elveda Meyhaneci”, “Tutam Yar Elinden”, “İkinci Bahar”, “Birisine Birisine”, “Dertlerimi Zincir Yaptım” gibi pek çok sevilen şarkı ve türkü harika sesli çocuklar tarafından seslendiriliyor.

Erol Evgin ve Pınar Altuğ’un sunduğu “Bir Şarkısın Sen” yeni bölümüyle 23 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:00’de atv’de.

Tags:Bir Şarkısın Sen 6.Bölüm canlı izle,Bir Şarkısın Sen 6.Bölüm seyret,Bir Şarkısın Sen 6.Bölüm atv izle,Bir Şarkısın Sen 6.Bölüm online izle,23 mayıs bir şarkısın sen 6.bölüm izle, 23 mayıs bir şarkısın sen izle, 23 Mayıs Bir Şarkısın Sen Video İzle, 23.05.2009 Bir Şarkısın Sen Videoları İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder